Excite

Prins William en ‘Waity Katy’ gaan trouwen

De Britse prins William en zijn vriendin Kate Middleton gaan eindelijk trouwen. De twee hebben zich vorige maand verloofd. De geruchten dat een verloving en bruiloft op handen waren, werden de laatste tijd steeds sterker. Dit kwam vooral door het feit dat Kate’s ouders steeds vaker door de koninklijke familie uitgenodigd werden.

De twee zijn inmiddels 28 jaar en zijn al acht jaar samen. Ze leerden elkaar tijdens hun studie kennen. De relatie tussen de twee is redelijk stabiel, maar heeft een aantal dieptepunten gekend. Kate werd door veel Britten omgedoopt tot ‘Waity Katy’, omdat ze nog steeds geen verlovingsring gehad had, terwijl ze wel haar hele leven om had gevormd om aan te sluiten bij de eisen en tradities die de Royals er op na houden. Dat lange wachten heeft zich nu dus eindelijk terugbetaald.

De bruiloft werd aangekondigd door prins Charles, hij gaf aan dat hij erg blij was met het voorgenomen huwelijk, dat waarschijnlijk in de lente of zomer van 2011 gevierd zal worden.

Men verwacht dat deze bruiloft een enorm spektakel zal worden, waarschijnlijk eentje die sterk doet denken aan de bruiloft van Charles en Diana in 1981. De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang, want voor een koninklijk huwelijk moet heel veel geregeld worden. Gelukkig heeft Kate inmiddels al tal van haar vriendinnen zien trouwen en weet ze al waar ze op moet letten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Rob Moments

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021