Excite

Prins William redt bergwandelaars

Slechts enkele dagen na zijn huwelijk heeft Prins William van Engeland al de held uitgehangen. Echt tijd om nog na te genieten van zijn bruiloft zit er dan ook niet echt in. Hij is namelijk direct weer aan het werk gegaan. Hij is namelijk een reddingspiloot in een helikopter en heeft nu alweer goed werk verricht.

Prins William heeft eerst een 70-jarige man gered die in de bergen rondliep. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en maakt het nu goed. Niet veel later moest de prins alweer aan het werk. Toen heeft hij maar liefst vier bergwandelaars gered. De reddingsactie was woensdag al, maar is gister pas bekend gemaakt door de pers.

Het is maar goed dat Prins William en Kate ervoor hebben gekozen om later dit jaar op huwelijksreis te gaan. Als ze meteen weg waren geweest, had Prins de wandelaars ook niet kunnen redden. Prins William ziet het redden van mensen puur als zijn werk, maar de mensen die gered zijn denken hier vast anders over. Zij zien de prins als een echte held.

Kate is ook al gespot vlakbij de luchthaven waar William werkt. Ze was lekker aan het shoppen in de supermarkt. Waarschijnlijk heeft ze een lekkere maaltijd voor haar prins gemaakt of misschien heeft laten maken. Een lekkere maaltijd na het redden van mensen gaat er natuurlijk altijd wel in.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020