Excite

Prins William weer ten huwelijk gevraagd

Prins William is wel héél erg populair onder de dames. Zelfs na zijn wereldwijd bekende verloving met Kate Middleton lijkt het alsof sommige vrouwen het nog steeds niet kunnen accepteren dat hij in het huwelijksbootje gaat stappen. Ondanks zijn verloving schijnt de Prins Charming nog regelmatig huwelijksaanzoeken binnen te krijgen.

Zo ook toen William met zijn vader prins Charles voor het goede doel bij een handelsbeurs in London aanwezig was. Daar werd hij benaderd door de Finse zakenman Ben Lundqvist. Deze beste man bood William de hand van zijn dochter aan. Omdat ze volgens de pers verdacht lang met elkaar in gesprek waren, ging Charles navraag doen bij zijn zoon. Hij vroeg hem of Lundqvist hem en Kate misschien een huwelijkscadeau wilde aanbieden. Maar de Fin ging dus net even een stapje verder dan dat.

De prins zou flink om het aanzoek gelachen hebben, maar het daarna snel hebben afgewimpeld. Het ziet er dus naar uit dat het huwelijk van William en Kate gewoon doorgaat, op 29 april 2011. Het paar, dat al acht jaar samen is, gaat trouwen in de Westminster Abbey in London. De keuze voor Westminster Abbey is vanwege “de koninklijke historie”.

Afbeelding: wikimedia commons

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021