Excite

Privéarts zou Michael Jackson vermoord hebben

Het leek ooit zo'n mooi baantje, privéarts zijn van Michael Jackson. Conrad Murray denkt daar nu wel anders over. Na diverse invallen in zijn huis en praktijk wordt hij officieel beschuldigd van de moord op Michael Jackson. De dood van Michael Jackson smeekt namelijk om een zondebok. Conrad Murray heeft alles in zich om die zondebok te worden. Een dag nadat rechercheurs hebben huisgehouden in de woning van Conrad Murray, wordt hij verdacht van moord op het overleden popicoon. Het huiszoekingsbevel is namelijk uitgelekt naar de media, zoals eigenlijk alles wat er gebeurt rond de dood van Michael Jackson uitlekt naar de media.

Conrad Murray was de dokter die een poging deed Michael Jackson te reanimeren. Een wellicht wat vreemde actie voor een moordenaar, maar wellicht om hem een alibi te geven. In zijn woningen in Houston werden namelijk talloze afslankpillen en spierontspanners gevonden, die mogelijk hebben bijgedragen aan de dood van Michael Jackson. Ook vond de politie een computer met notities over de medische gesteldheid van de King of Pop. Maar er is een belangrijkere reden waarom Conrad Murray schuldig zou zijn aan de dood van Jackson.

In de laatste nacht werd Michael Jackson, zoals wel vaker, een slaapmiddel toegediend middels een infuus. Zoon Prince Michael zat er bij terwijl het middel langzaam uit het infuus in de arm van Michael Jackson verdween. Conrad Murray, die uiteraard moet toezien op de juiste hoeveelheid slaapmiddel, vond het geheel ook slaapverwekkend en kukelde in slaap. Dat zou de reden zijn geweest dat Michael Jackson, die blijkbaar niet meer kon slapen zonder de fysieke aanwezigheid van een arts, uiteindelijk stierf. Conrad Murray zelf ontkent overigens dat hij schuldig is aan de dood van Michael Jackson.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020