Excite

Programma Aardschok-podium Zwarte Cross bekend

Het Zwarte Cross festival vindt plaats van 24 tot en met 26 juli in Lichtenvoorde. Langzamerhand worden de verschillende podia flink gevuld met nieuwe artiesten. Er zal, net als in 2008, een speciaal metalpodium komen, het Aardschok-podium. De bands voor dit podium zijn nu compleet.

Het volledige programma van het Aardschok-podium is: Architects, Arch Enemy, Comeback Kid, Delain, Diggeth, Enslaved, Korpiklaani, Legion Of The Damned, Mortal Form, Nevermore, Opeth, Pestilence, Sylosis, Stratovarius, Textures, The Lucifer Principle, Vreid en Walls Of Jericho.

Er zullen nog veel meer optredens plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld van Normaal, Jovink en Miss Montreal. In totaal zullen er twaalf podia zijn en verdeeld over drie dagen zijn er meer dan honderd bands. Natuurlijk staat de Zwarte Cross ook weer volledig in het teken van motorcross en vinden er verschillende races plaats. Hieraan doen ook bekende Nederlanders mee. Daarnaast zijn er racen in categorieën zoals zwaargewichten, motors, specials en zijspannen. Ook is er een kermis en zullen er diverse stunts zijn. 

Kaarten voor Zwarte Cross zijn te bestellen via de website of bij alle vestigingen van de Primera. Kaarten kosten 20 euro per dag en een campingticket is 85 euro. Het terrein is goed te bereiken met de auto en er zullen voldoende parkeermogelijkheden zijn.

Afbeelding: zwartecross.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020