Excite

Programma Pinkpop bekend gemaakt

De organisatie van Pinkpop heeft vandaag in een live persconferentie de meeste namen bekend gemaakt. Op acht bands na is het programma compleet voor Pinkpop, dat dit jaar voor de veertigste keer wordt gehouden.

Op zaterdag zullen de volgende bands optreden: Bruce Springsteen & The E-Street Band, The Killers, Chris Cornell, Elbow, Me First and the Gimme Gimmes, Kings of the Day, Just Jack. Op zondag komen: Depeche Mode, Placebo, Madness, Volbeat, Milow, Keane, James Morrison, Maria Mena, De Staat, Pendulum, White Lies, Kyteman’s Hiphop Orkest. En de maandag wordt gevuld met: Snow Patrol, Anouk, Franz Ferdinand, Amy MacDonald, Novastar, The Kooks, De Jeugd van Tegenwoordig, Shinedown, The Ting Tings, Katy Perry, Billy Talent, The Script, The All-American Rejects.

De bands werden bekend gemaakt via een live persconferentie die te volgen was via de website van Pinkpop. De persconferentie vond plaats in Paradiso in Amsterdam. Organisator Jan Smeets is erg tevreden met deze line-up.

Kaarten voor Pinkpop zijn vanaf 7 maart te krijgen. Je kunt kiezen voor een weekendkaart of een dagkaart. Voor de zaterdag zijn er 5.000 extra kaarten ter beschikking gesteld. Het festival beschikt over een camping, waar je kunt overnachten als je een weekendkaart hebt. Pinkpop is van 30 mei tot en met 1 juni in Landgraaf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020