Excite

Puppykiller ondervraagd door de politie

Het blonde meisje dat gefilmd werd terwijl ze weerloze puppies in een tas stopte, om ze vervolgens in een rivier te laten verdrinken, is ondervraagd door de politie. De schokkende beelden verschenen vrij snel op internet en waren voor de Bosnische politie reden om het meisje en haar ouders op te roepen voor ondervraging.

Zoals het er nu voor staat, zouden het meisje en haar ouders wel eens op kunnen draaien voor een boete van 6000 euro. Ook kunnen ze wegens dierenmishandeling in de gevangenis terecht komen.

De politie wist het meisje op te sporen met de hulp van verschillende dierenactivisten, die tips hadden doorgespeeld. Het filmpje verscheen net wat later op internet dan het filmpje waarin de Britse Mary Bale de kat van haar buren in de kliko schoof. Ook dat filmpje kon rekenen op felle reacties en de identiteit van Bale werd eveneens achterhaald met behulp van dierenactivisten.

Voor de 19-jarige Claudia P. uit Duitsland is de vondst van het meisje een bevrijding. Zij werd namelijk eerst aangezien voor het meisje uit het filmpje en werd daarom zelfs met de dood bedreigd. Bovendien werd ze door honderden mensen gebeld. De Duitse politie heeft inmiddels wel bevestigd dat het Duitse meisje niet het meisje is uit het filmpje. Daar gaat het namelijk om een Bosnisch meisje van onder de 18 jaar.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020