Excite

Quentin Tarantino wordt gek van vogels

Quentin Tarantino heeft zijn buurman de oorlog verklaard. De buurman zou een grote hoeveelheid exotische vogels in zijn bezit hebben, die dag en nacht ‘angstaanjagend krijsen’, waardoor Tarantino niet meer aan scripts schrijven toe komt.

Zijn buurman is de eerste de beste niet; het is niemand minder dan de Academy Award winnende schrijver Alan Ball, die onder andere het script voor American Beauty en True Blood schreef.

In de aanklacht van Quentin, die hij vandaag indiende, beweert hij dat hij, sinds zijn buurman deze ‘dierentuin’ aan huis begon continu wordt blootgesteld aan de irritante oer-krijsen van de vogels. Hij zegt dat het lawaai het thuiswerken voor hem verschrikkelijk moeilijk maakt, en dat terwijl hij momenteel aan Kill Bill 3 werkt, een vervolg op de twee actiefilms met onder andere Uma Thurman in de hoofdrol. Het derde deel van de Kill Bill serie moet in 2014 in de bioscopen draaien. Als hij aan werken toe komt, natuurlijk.

Volgens Tarantino heeft hij in eerst instantie geprobeerd het probleem op een vriendschappelijk manier op te lossen, "maar Alan heeft bar weinig gedaan om de dagelijkse kakofonie een halt toe te roepen." En dus haalt hij er nu een rechter bij in de hoop dat deze de vogels voor eens en altijd hun snavels laat houden.

afbeelding: Beatcrave.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018