Excite

Raad wat op het ziekenhuisbord ligt! De "hospital food bingo"

Een 47-jarige man verbleef 20 weken in het ziekenhuis. Ook al werd hij er goed behandeld, erg te spreken over zijn maaltijden was hij niet. Reden genoeg om een "hospital food bingo" op te zetten, een website waarop gebruikers kunnen raden wat er op zijn bord ligt. Oorspronkelijk was dat enkel bedoeld voor vrienden, maar intussen is de website een gigantisch succes.

"De gemene deler is een soort behangverf met melk- daar lijkt het meeste voedsel toch op", liet de patiënt van een zeldzame botziekte weten. "Er zit wel wat afwisseling in, je weet nooit precies wat je krijgt. Vandaag was het een vegetarische moussaka. Ik heb er een foto van online gezet maar tot nu toe heeft niemand het antwoord geraden. Het voorgerecht ziet er altijd vies bruin uit. De groenten zijn over het algemeen zo nat dat je ze beter in een droogkast zou stoppen voor je ze opeet."

"Traction Man", zoals hij zichzelf noemt, richt zijn pijlen overigens enkel op de catering van het ziekenhuis. Verder zegt hij op zijn blog geen klagen te hebben over zijn behandeling daar.

Afbeelding: Hospital Notes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020