Excite

Rachel akkoord met film over André Hazes

Er komt een nieuwe film over het leven van André Hazes. Rachel, die zijn erfgoed scherp bewaakt, heeft haar toestemming gegeven aan Lemming Film om een verfilming te maken van het leven van de inmiddels overleden volkszanger.

André Hazes overleed in 2004 en bracht gedurende zijn carrière meer dan 300 nummers uit. Hij werd vooral bekend door Wij houden van Oranje, Eenzame Kerst, Ik meen ’t en Een beetje verliefd. In 1999, nog bij het leven van de volkszanger, werd de film Zij gelooft in mij gemaakt. Deze documentaire draaide onder meer over het eindeloze vertrouwen dat Rachel in André had en wat dat met hem deed.

De nieuwe film, waarvan nog geen titel bekend is, zal waarschijnlijk in 2014 in de bioscoop te zien zijn. Als dat net zo’n succes wordt als Zij gelooft in mij, dan kunnen de fans in ieder geval weer even genieten van hun idool. In de komende maanden wordt de cast en de crew bij elkaar gezocht. Op dit moment is er nog niets bekend over wie de rol van Hazes gaat spelen.

Het is voor het eerst sinds tijden dat er weer een project rondom Hazes wordt goedgekeurd. Eerder werden verschillende voorstellen voor programma’s en cd’s door Rachel afgewezen.

Afbeelding: Flickr account amsfrank

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019