Excite

Rachel Weisz en Darren Aronofsky uit elkaar

Actrice Rachel Weisz en filmregisseur Darren Aronofsky zijn uit elkaar. De twee hebben hun relatie na negen jaar verbroken. Het initiatief zou uit zijn gegaan van Rachel, die volgens de geruchten verliefd is geworden op Daniel Craig, haar tegenspeler op de set van Dream House.

Rachel en Darren gaan de voogdij over hun 4-jarige zoontje Henry Chance delen. Ze willen hun zoon samen opvoeden in New York en zouden al een aantal maanden apart van elkaar leven. Hoewel de officiële reden van de breuk niet bekend is gemaakt, gaan er geruchten dat Rachel tijdens de opnamen van Dream House op Daniel Craig verliefd is geworden. Hij is vooral bekend van zijn rol in James Bond. Craig is op dit moment echter nog samen met zijn vriendin. De twee worden echter al maanden aan elkaar gekoppeld.

Rachel is vooral bekend geworden door haar rollen in The Lovely Bones, The Mummy en The Constant Gardener. Ook Aronofsky heeft een indrukwekkende CV: hij regisseerde onder meer PI en Requiem for a Dream. Rachel en Darren waren niet getrouwd. De film Dream House verschijnt in de loop van 2011 in de bioscoop.

Afbeelding: Flickr, gebruiker wave-rider

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021