Excite

Rafael en Sabia uit elkaar

  • © Getty Images
Rafael van der Vaart en Sabia Engizek zijn niet langer een stelletje. De 32-jarige voetballer en 37-jarige ex-vrouw van Khalid Boulahrouz zouden hun relatie beëindigd hebben, aldus een familielied van de voetballer. De familie van Rafael zou blij zijn dat de relatie voorbij is en vindt het ook beter voor Rafael zelf. Volgens dat familielid heeft Rafael niets willen zeggen over de reden, maar dat maakt hen ook niet zoveel uit.

In de afgelopen tijd deden er steeds al geruchten de ronde over de twee. Sabia zou niet naar Spanje willen verhuizen, terwijl Rafael sinds kort wel speelt bij de club Real Betis Sevilla. Zij zou sowieso al geen voorstander zijn geweest van zijn overstap naar Sevilla, omdat hij daar het minst betaald kreeg.

Ook in de relatie met Boulahrouz was het uiteindelijk een verhuizing die het stel de das omdeed. De twee hadden toen al veel te verduren gehad, omdat Sabia in 2008, tijdens het EK, een miskraam kreeg. Met Rafael kreeg ze eind 2013 ook een miskraam. Sabia en Rafael hebben samen geen kinderen, maar Sabia heeft wel twee kinderen uit haar vorige huwelijk. Ook Rafael heeft een zoon uit zijn huwelijk met Sylvie Meis.

Volgens de familie is een huwelijk tussen Sabia en Rafael nu ook helemaal van de baan. Eerder was daar nog wel sprake van, maar nu zou Van der Vaart pas trouwen als hij iemand gevonden heeft die bij hem past. Sabia zou niet voldoen aan die beschrijving.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020