Excite

Rafael van der Vaart date beste vriendin ex

Voetballer Rafael van der Vaart heeft het aangelegd met de beste vriendin van zijn ex Sylvie Meis. Voetbalvrouw Sabia Boulahrouz is de nieuwe liefde van Rafael. Saillant detail: Sabia en Sylvie zijn al jaren beste vriendinnen van elkaar. Sabia verbrak haar huwelijk met voetballer Khalid Boulahrouz op hetzelfde moment als Rafael en Sylvie. De vrouwen zochten veel steun bij elkaar.

Scheiding

Sinds de scheiding van Rafael en Sylvie in januari, werd het stel nog veel samen gespot. Vooral in Duitsland hoopte men op een hereniging van het sterrenkoppel. Die hoop lijkt nu voor niets te zijn geweest, want Rafael en Sabia zijn al een maand aan het daten.

Diepe gevoelens

Volgens de Duitse krant Bild zijn Rafael en Sabia pas ruim na de scheidingen bij elkaar gekomen. ”We kennen elkaar al jaren, maar de laatste weken hebben we diepe gevoelens voor elkaar gekregen,” vertelt van der Vaart in de krant. “We zijn pas net samen”, vult Sabia aan. “We doen het rustig aan. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.”

Niet boos

Volgens Sabia weet haar vriendin Sylvie van de relatie. Ze zou er geen moeite mee hebben. Sabia denkt niet dat het Hunkemöller-model boos is. “Wij zijn pas lang na de breuk bij elkaar gekomen. Zij heeft nu ook haar eigen leven,” vertelt Sabia.

Geschokt

Danie Bles, vriendin van Sylvie, reageert geschokt in RTL Boulevard. “Dit is rauw op mijn dak gekomen. Zoiets verwacht je niet van een beste vriendin”, vertelt de styliste. Sylvie Meis heeft zelf nog niets laten horen over de opbloeiende relatie tussen haar ex en haar beste vriendin. Op haar Twitteraccount was het al enige tijd stil. Vandaag verscheen wel een foto met de cryptische tekst “Sometimes the person you’d take a bullet for ends up being the gun.” Hier is het laatste woord in ieder geval nog niet over gezegd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020