Excite

Rafael van der Vaart heeft nieuwe vriendin

  • © Getty Images
Voetballer Rafael van der Vaart is na zijn breuk met Sabia Engizek weer gelukkig in de liefde. De 32-jarige voetballer heeft bevestigd een nieuwe relatie te hebben. Wel geeft hij aan dat hij er nog niet heel veel over kan of wil zeggen, omdat het nog heel pril is.

De voetballer vertelde dit aan het weekblad Story. Hij werd door fotografen van dit blad namelijk meerdere malen gespot met de 23-jarige Christie. Ook zou deze nieuwe vriendin van Van der Vaart al een aantal keer op bezoek zijn geweest in Sevilla.

Volgens Van der Vaart klopt dat en hebben ze het leuk samen. Wel is dat zo'n beetje alles wat hij erover kwijt wil. Hij geeft aan besloten te hebben dat hij niet meer met zijn privéleven naar buiten treedt, omdat er daarvoor in het verleden teveel gebeurd is. De voetballer zegt rust nodig te hebben, zowel voor zichzelf als voor zijn zoontje Damián.

De jonge voetballer, die nu voor Sevilla speelt, heeft een roerig liefdesleven achter de rug. Hij was lange tijd getrouwd met Sylvie Meis, maar die twee gingen uit elkaar nadat hij haar - volgens de geruchten - geslagen zou hebben. Korte tijd daarna legde hij het aan met haar voormalige beste vriendin, Sabia. Die relatie kwam ook abrupt tot een einde, ondanks de claim van Sabia dat ze inmiddels vier maanden zwanger zou zijn van Rafael.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021