Excite

Reality serie over leven broers na dood Michael Jackson

Er kan nog volop geld worden verdiend aan Michael Jackson, zo blijkt ook nu weer: de broers van de overleden zanger verschijnen in een reality serie die laat zien hoe de broers hun leven weer oppakken na de onverwachte dood van Michael.

Voor de dood van Michael hadden de broers Jackie, Tito, Jermaine en Marlon al een pilot van een uur gefilmd voor een nieuw te maken reality serie. Ze hadden gehoopt op een vervolg in de vorm van een grote reünie met de King of Pop. Omdat Michael echter niet mee wilde werken en stierf voordat hij was overgehaald, zou deze aflevering er natuurlijk nooit komen.

Daarom wordt er nu gedacht aan een vervolg waarin getoond wordt hoe de broers zelf in hun dagelijkse leven te maken krijgen met de dood van Michael en hun manier om hier mee om te gaan. Overigens is er nog geen definitieve bevestiging met betrekking tot de serie: de broers hadden het idee aangeleverd en hadden inmiddels overeenstemming bereikt voor het uitzenden van de pilot en een mogelijkheid om hier een serie uit te maken, mits Michael ook meedeed.

De pilot zal nu waarschijnlijk toch binnen een maand worden uitgezonden en de kans dat de serie er dan komt, is groot.

Afbeelding: Flickr account moniquewingard

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021