Excite

Realityster Snooki bevallen

Jersey-Shore icoon Snooki is vanavond moeder geworden van haar eerste zoon. Samen met haar verloofde Jionni LaValle verwelkomt Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet, de kersverse Lorenzo Dominic LaValle. Volgens een uitgeschreven persbericht maken moeder vader en zoon het goed. De kleine Lorenzo weegt 2,8 kilo.

Nieuws op Twitter

Hoewel Snooki haar bevalling liever geheim wilde houden, werd al snel via Twitter duidelijk dat de Jersey Shore actrice opgenomen was in het ziekenhuis. Een fan twitterde: “Snooki is aan het bevallen. De moeder van mijn vriendin werkt in het St. Barnabas ziekenhuis in Livingston. Snooki is daar om haar kindje te verwelkomen.” Snooki was na haar bevalling meteen online om het geboortebericht de wereld in te Twitteren. “Ik ben zo verliefd op mijn zoon Lorenzo Dominic. Ik heb mijn kleine man gisteravond gekregen, gezond en 6 pond.”

Bevalling aangekondigd

Snooki en verloofde Jionni maakten in maart bekend ouders te worden en zich te hebben verloofd. Het was al lange bekend dat ze een jongetje zouden krijgen en dat die Lorenzo zou gaan heten. Gisteren liet Snooki nog weten dat ze klaar op om te bevallen. “Ik ben een ballon die klaar is om te ontploffen.” Op 22 augustus twitterde de Jersey Shore-ster een gelijke opmerking: “Lorenzo kan elk moment kon komen!”

Felicitaties DJ Pauly D

Snooki’s collega DJ Pauly D was de eerste Jersey Shore-celebrity die reageerde op de komt van kleine Lorenzo. “Gefeliciteerd Snooki en Jionni. Nu ben ik eindelijk oom Pauly.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020