Excite

Reese Witherspoon stapt weer in huwelijksbootje

Reese Witherspoon is voor de tweede keer getrouwd. De actrice had na haar breuk met acteur Ryan Phillippe onder meer een relatie met Jake Gyllenhaal, maar is nu met verloofde Jim Toth getrouwd.

De twee stapten op het landgoed van Reese in Ojai Valley in het huwelijksbootje. De ceremonie was kleine en werd bijgewoond door een aantal goede vrienden en wat familie. Onder de gasten waren ook Renée Zellweger, Tobey Maguire, Salma Hayek en Scarlett Johansson. De twee kinderen van Ryan en Reese mochten de ringen aangeven.

Jim en Reese zijn inmiddels ruim een jaar bij elkaar. Vorig jaar december kondigden ze aan te gaan trouwen.

Reese is vooral bekend vanwege haar rollen in Legally Blonde en Walk the Line. voor haar rol als June Carter Cash in Walk the Line kreeg ze bovendien nog een Oscar en werd ze onderscheiden door het Screen Actors Guild. Ze kreeg van hen de titel ‘beste actrice’. In 2010 kreeg Reese haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Reese heeft inmiddels in ruim dertig films gespeeld, waarvan de meeste erg bekend zijn. Haar echte doorbraak kwam in 1999, toen ze een rol speelde in de film Cruel Intentions. Hier leerde ze ook acteur Ryan Phillippe kennen, met wie ze in datzelfde jaar trouwde. Hun eerste kindje werd ook in 1999 geboren.

Afbeelding: Flickr account sheksays

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020