Excite

Reese Witherspoon zwanger van derde kindje

Reese Witherspoon en haar echtgenoot sinds een jaar Jim Toth, zijn in blije verwachting van een baby. Het nieuws werd vandaag via verschillende bronnen de wereld ingebracht. “Ze zijn allebei dolgelukkig,” aldus een goede vriend. Voor Reese Witherspoon is het een fantastische begin van een nieuw leven samen met grote liefde Jim Toth.

Zwangerschap is geen verrassing

Voor niemand komt de zwangerschap als een complete verrassing. Al tijden spreekt Witherspoon over haar wens voor een verdere gezinsuitbreiding. “Ik zou het geweldig vinden,” zei de actrice in een interview. Verschillende bronnen bevestigen die wens: “Reese en Jim proberen al tijden zwanger te worden.”

Perfecte timing

Jim Toth wilde altijd al kinderen en ook voor Reese komt de gezinsuitbreiding op het juiste moment. Het stel kan op dit moment in hun leven de tijd nemen om zich voor te bereiden op de komst van de kleine. Witherspoon en Toth wonen samen met de kinderen van Reese uit een eerder huwelijk met Ryan Phillipe: Ava van 12 en Deacon van 8. Samen met de kinderen zullen de 36-jarige actrice en haar man zich voorbereiden op de verandering van hun gezinsleven.

Kinderen uit huwelijk met Ryan Phillipe

In 2006 scheidden Witherspoon en Ryan Phillipe van elkaar na een huwelijk van zeven jaar waarin Phillipe bleek te zijn vreemdgegaan. Na een moeizame periode is Reese nu al enkele jaren gelukkig met Hollywood agent Jim Toth. Het gezin zal over ongeveer een halfjaar gezelschap krijgen van de nieuwe baby.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020