Excite

Rekening voor Justin Bieber

Justin Bieber kan een fikse rekening tegemoet zien van het Gelredome. Het Anhemse stadion organiseerde afgelopen weekend een concert van de tienerster. Omdat Bieber ruim een uur te laat met zijn concert begon, moest het Gelredome in allerijl bussen inhuren om de vele, vaak minderjarige fans ‘s nachts naar huis te brengen.

Laatste trein

Dat maakte de directeur van het Gelredome, Hèrald van de Bunt maandag bekend. “Zo’n 500 jongeren van een jaar of 15 misten hun laatste trein omdat het concert veel later was afgelopen dan de bedoeling was. Die kinderen kan je de nacht niet op het station in Arnhem laten doorbrengen”, vertelt van de Bunt. “Dat gaan wij proberen op het management te verhalen.” Vijftien bussen hebben de jonge Bieber-fans met name naar het oosten en noorden van het land vervoerd.

Bieber blijft welkom

Volgens van der Bunt vinden er momenteel al gesprekken plaats met het management van de jonge zanger. Over het verloop daarvan wil de directeur van het Gelredome niets kwijt. Waarom Bieber te laat was, is voor Van de Bunt onbekend. De zanger is overigens nog gewoon welkom in het Gelredome, want “de show is geweldig”.

Verkeerschaos

Na het concert ontstond een verkeerschaos rondom het Gelredome. Honderden ouders kwamen hun kinderen ophalen, maar stonden vast in de drukte terwijl het concert nog in volle gang was. Toen het optreden eindelijk was afgelopen, koos Gelredome ervoor om eerst het busvervoer naar het station in Arnhem te laten vertrekken zodat zoveel mogelijk laatste treinen nog bereikt konden worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020