Excite

Relatie Geri Halliwell en Russell Brand alweer voorbij

Russell Brand had het alweer snel gezien met zijn nieuwe liefde Geri Halliwell. Na dertien dagen ruilt de acteur de Spice Girl alweer in voor een nieuwe exemplaar. Geri had pas een dag geleden in de Britse krant The Sun vertelt dat zij en de vrouwgekke comedian een setje waren.

Wervelstorm

Geri onthulde in de Britse tabloid: “We zijn inderdaad aan het daten. Het is een wervelstorm. Of hij mijn ideale man is? Ik ben heel kritisch. Ik wil iemand die betrouwbaar is, lief en aardig.” Geri en Russell vonden elkaar in ieder geval in hun liefde voor yoga. De twee werden enkele keren samen in ingewikkelde posities gespot.

Afkoelingsperiode

In de Daily Mail spreekt een vriend dat het inmiddels ex-stel heeft gekozen voor een “afkoelingsperiode.” Die heeft Russell meteen goed gebruikt, hij werd namelijk al een dag later met een brunette gespot die hij “my beloved Amy” noemde. Voor Geri’s vrienden is het geen verrassing, want zij hadden Ginger Spice al gewaarschuwd voor de womanizer. “Geri's vrienden hebben haar verteld haar relatie met Russell niet al te serieus te nemen.”

Olympische Spelen

Geri en Russell ontmoetten elkaar bij de slotceremonie van de Olympische Spelen, nadat ze elkaar jaren niet hadden gezien. Volgens een bron sprong de vonk meteen over. “Ze kennen elkaar al langer, maar het één en ander raakte in een stroomversnelling tijdens de Spelen. Iedereen dacht dat Russell een grap maakte toen hij zei dat hij weer helemaal verliefd was op Geri na haar optreden, maar het bleek de waarheid.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020