Excite

Relatie tussen Bridget en Johnny voorbij?

De liefde tussen presentatoren Johnny de Mol en Bridget Maasland zou alweer voorbij zijn. Het stel schijnt tijdens een vakantie op het Indonesische eiland Bali enorme ruzie hebben gehad, en daarna een punt achter hun relatie te hebben gezet.

De Mol vertrok vorige week naar het eiland om daar zijn 32e verjaardag te verdieren. Een week later pas vloog Maasland hem achterna, omdat ze vanwege haar werk niet eerder vrij had kunnen krijgen. Het was de bedoeling dat de twee vanaf Bali naar Australië zouden vliegen, waar De Mol zijn blonde vriendin wilde voorstellen aan zijn halfzusje.

‘Johnny en Bridget hebben ontzettende ruzie gehad,’ vertelden bronnen aan SBS Shownieuws. ‘Na een explosief diner heeft Bridget woedend haar koffers gepakt en is ze zonder Johnny teruggevlogen naar Nederland.´ De Mol zou zijn reis naar Australië wel hebben doorgezet.

De Mol en Maasland hebben hun relatie beëindigd, aldus dezelfde bronnen. ‘Ze hebben afgesproken om er nog niks over te zeggen en het nieuws vrijdag bekend te maken.’ Het management van de presentatoren bevestigt dat De Mol in Australië zit en Maasland in Nederland, maar wil zich verder niet uitlaten over de kwestie.

De Mol en Maasland kenden elkaar al jaren, maar hebben pas sinds september van vorig jaar een relatie. De vonk sloeg over toen het stel samen op reis ging naar Suriname, voor het programma Waar is de Mol? Terug in Nederland volgden een paar dates, waarna de relatie serieus werd.

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020