Excite

René Froger betrapt op veel te hard rijden

René Froger is betrapt op de snelweg, waar hij veel te hard reed. Twee automobilisten wisten hem te filmen terwijl hij met meer dan 200 kilometer per uur over de snelweg schoot. De beelden van de jongens waren dinsdag in RTL Boulevard te zien.

De zanger werd bij toeval gespot door de twee jongens, die op de A1 reden en op zoek waren naar bijzondere auto’s. De witte Mercedes van Froger viel zeker in die categorie en toen ze die langs zagen scheuren, besloten ze de achtervolging in te zetten. Toen bleek dat Froger zo’n 220 kilometer per uur reed. Toen hij met de beelden geconfronteerd werd, probeerde hij het niet goed te praten, maar zei hij wel dat hij normaal gesproken nooit zo hard reed.

Omdat de politie Froger niet heeft betrapt tijdens zijn snelle rit, is de kans dat hij nog beboet wordt voor zijn rijgedrag klein. Froger gaf overigens geen reden voor zijn snelle rijden en gaf alleen aan dat het erg dom was. Mogelijk kwam de zanger net bij een Toppers-concert vandaan en wilde hij snel naar huis. Dat zal straks overigens niet zo vaak meer voorkomen, want Gordon heeft inmiddels aangegeven dat hij binnenkort wil stoppen met de Toppers. Mogelijk wordt er een vervanger voor hem gezocht.

Afbeelding: Flickr account Daniel Kruczynksi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020