Excite

Renée Zelwegger weer single

Actrice Renee Zellweger is weer van de man af. Hoewel boze tongen beweerden dat Zellwegger’s ex, Bradley Cooper, er een minnares op na hield, lijkt het toch vooral aan de drukke agenda van Cooper gelegen te hebben. ‘Uiteindelijk is ze gestopt met vechten. Het lukte gewoon niet.’

Zellweger en Cooper leerden elkaar twee jaar geleden kennen op de set van de film Case 39, die in 2009 uitkwam. Na twee jaar hebben de 41-jarige Zellwegger en de vijf jaar jongere Cooper er dus een punt achter gezet.

Tegen US Weekly zou een bron hebben gezegd dat de geruchten over een buitenechtelijke relatie van Cooper niet op waarheid berusten. ‘Als het al zou gaan om een affaire, dan zou zijn minnares zijn carrière zijn geweest. Cooper heeft ontzettend hard gewerkt.’

Aanvankelijk leek Zellweger het prima om wat minder aandacht te krijgen van Cooper. ‘Ze reisde vaak met hem mee en ging weg uit New York om maar bij hem te kunnen zijn. Ze heeft echt haar best gedaan om een goede vriendin te zijn en ze heeft onderzocht of dit nodig was om de relatie te laten slagen,’ aldus de bron.

Het verhaal zou best kunnen kloppen, want Cooper is inderdaad een druk baasje. Nog niet zo lang geleden was hij te zien in 'The A-Team' en hij werkt mee aan een drietal nog uit te komen films.

Afbeelding: Flickr, gebruiker david shankbone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020