Excite

Reünie Take That: weer op het podium met Robbie

Hoewel Robbie Williams een reünie met zijn oude bandmaatjes in de eerste instantie niet zag zitten, is hij als een blad aan een boom omgedraaid. Gelukkig, want wij kunnen nu melden dat de reünie inmiddels een feit is: het eerste optreden van Take That is zelfs al gepland.

Morgenavond zal Take That mét Robbie Williams voor het eerst sinds het uit elkaar gaan weer optreden. Ze doen dat voor de stichting Children in Need, in de Royal Albert Hall. Take That is niet de enige groep die het podium zal beklimmen. Ook Snow Patrol zal een optreden voor het goede doel weggeven. Andere sterren die die avond zullen schitteren zijn Sir Paul McCartney en Leona Lewis.

Toen Robbie Williams na Take That een solocarrière begon, was hij hierin het meest succesvol. Daarom had hij in de eerste instantie geen belangstelling voor een reünie; de spotlights delen leek hem niet zo aantrekkelijk. Nu zijn solocarrière enigszins in het slop is geraakt en Take That zonder Robbie al een monsterhit heeft gescoord met ‘Patience’, lijken de rollen omgedraaid. Gelukkig zitten Gary, Mark, Jason en Howard nog steeds op Robbie te wachten; Gary heeft al maanden gewerkt aan de organisatie van de show én de reünie van de groep.

Het optreden van Take That, Sir Paul McCartney, Leona Lewis, Snow Patrol en anderen zal waarschijnlijk gedeeltelijk op TV worden uitgezonden tijdens de Children In Need avond op 20 november bij BBC 1.

Afbeelding: Flickr account gwelt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020