Excite

Richards had avontuurtje met Hollywood-actrice

Denise Richards heeft in het verleden een spannend avontuurtje beleefd met een bekende Hollywood-actrice. Dat heeft de Amerikaanse schone onthuld in een interview. Maar Richards wil niet zeggen om welke bekende vrouw uit Hollywood het gaat.

Richards, in het verleden Bondgirl in The World Is Not Enough, deed deze onthulling tijdens een interview met Howard Stern. De radiopresentator geniet in Amerika bekendheid door zijn talent om opvallende uitspraken uit zijn gasten los te krijgen. Ook in het interview met Richards had Stern weer beet.

Richards trad niet in detail over de identiteit van haar vrouwelijke bedpartner, maar wilde wel zeggen dat ze ‘zeer bekend’ is in Hollywood. “We ontmoetten elkaar via vrienden en werk. Ik was gewoon nieuwsgierig. Ze was een ontzettend mooi meisjes-meisje. Je kent haar wel”, zo sprak een openhartige Richards in de show van Stern.

Dat Richards een spannend avontuurtje niet uit de weg gaat, was al bekend door haar girl-on-girl-actie in Wild Things. In deze film beleefde ze een intiem moment met Neve Campbell.

De 40-jarige Richards was in het verleden getrouwd met de Amerikaanse acteur en komiek Charlie Sheen. Dat huwelijk hield slechts drie jaar stand en het stel kreeg drie kinderen. Richards en Sheen waren eerder samen op het witte doek te zien in Scary Movie 3 en Good Advice.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020