Excite

Ricky Gervais verbannen van Golden Globes

Ricky Gervais is een baas. Dat vonden de organisatoren van de Golden Globes ook. Ze vonden het daarom een goed idee om hem de Golden Globes ceremonie van zondag jongstleden te laten presenteren. Gervais ging echter zo ver in zijn grappen dat hij volgend jaar niet meer terug hoeft te komen.

En laat dat nou net zijn plan zijn geweest. Vorig jaar mocht hij het evenement ook al presenteren. Nadien zei hij: ‘Ik denk niet dat ik ver genoeg ben gegaan. Zeker niet als je bedenkt dat ze me weer hebben uitgenodigd. Dus ik ga het nog eens doen, maar dit keer goed. En ik kan je garanderen dat ze me niet nog eens terug vragen.’

De organisatie kan niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd waren. Toch schrokken ze enorm toen Gervais mensen als Angelina Jolie, Charlie Sheen en Mel Gibson eens flink op de teentjes trapte. Zo werden de uitspattingen van Sheen met prostituees en drugs nog eens flink onder de loep genomen.

Tegen het online magazine Popeater zei de hoogste baas van de Golden Globes, Phillip Berk, dat hij vond dat Gervais echt te ver was gegaan.

Een ander lid van het bestuur, dat anoniem wilde blijven, zei: ‘Ricky zal niet weer worden uitgenodigd. Zijn films worden ook zeker niet genomineerd volgend jaar. Een aantal gasten heeft al een klacht in gestuurd.’

Missie geslaagd, Ricky. Missie geslaagd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mistersnappy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021