Excite

Rihanna dol op SM

Uit een nieuw interview met Rihanna blijkt dat haar hit S&M meer over haarzelf gaat dan je in de eerste instantie zou denken. De jonge zangeres heeft namelijk toegegeven dat ze dol is op billenkoek en dat ze ook graag vastgebonden wordt.

Rihanna geeft aan dat ze overdag al zoveel beslissingen moet nemen, dat ze het prettig vindt als ze in de slaapkamer onderdanig kan zijn. Het moet wel een beetje spontaan blijven, dus ze heeft liever dat haar partner zijn handen gebruikt, dan een zweep of andere voorwerpen. Tijdens haar interview met Rolling Stone Magazine doet de zangeres ook een boekje open over haar relatie met Chris Brown. De zanger mishandelde haar regelmatig, maar Rihanna wilde niet dat mensen medelijden met haar hadden, en hield daarom een schild om zich heen. Ze deed daarom richting de buitenwereld alsof alles goed met haar ging.

Rihanna denkt dat ze haar SM-inslag ook deels te danken heeft aan haar jeugd; volgens haar komt de neiging naar onderdanigheid vaker voor bij mensen die in hun jeugd getuige zijn geweest van mishandeling. Haar vader was verslaafd aan de crack en alcohol en verloor regelmatig zijn geduld. Voor haar heeft seks echter niets te maken met mishandeling, maar is het meer dat de onderdanige houding haar het gevoel geeft dat ze iemands meisje is.

Afbeelding: Flickr account avrillllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021