Excite

Rihanna en Britney gaan samenwerken

Rihanna en Britney Spears hebben via Twitter bekend gemaakt dat ze samen gaan werken. Waarschijnlijk nemen de twee een nieuwe remix op van het nogal heftige nummer S&M van Rihanna. In de clip van dit nummer speelde Perez Hilton een rol.

Rihanna maakte de samenwerking als eerste bekend en gaf aan dat het op verzoek van haar fans was. Britney liet daarop weten dat ze er veel zin in had en dat Rihanna een echte flirt was. Eerder had Rihanna via Twitter al aan haar fans gevraagd of zij het leuk zouden vinden als ze haar hit zou remixen en hiervoor ook de hulp in zou schakelen van een andere popster. Als de fans dat zagen zitten, mochten ze ook aangeven met wie. Blijkbaar kozen haar fans en masse voor Britney, want die is nu de gelukkige.

Ook Britney staat bekend om haar nogal weinig verhullende outfits en opzwepende clips, dus de kans dat er ook weer een spannende clip gemaakt wordt voor deze nieuwe remix, is erg groot. Helaas hebben Britney en Rihanna nog niet bekend gemaakt wanneer het nummer opgenomen zal worden, maar de fans zullen ongetwijfeld via Twitter op de hoogte gehouden worden. Mogelijk is via dat medium ook een eerste versie van het nummer te zien!

Afbeelding: Flickr account avrilllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021