Excite

Rihanna en Chris Brown weer bij elkaar

Rihanna heeft eindelijk toegegeven dat zij en haar ex Chris Brown weer een relatie hebben. Al maanden werden de twee samen gespot, maar van een bekentenis was het nog niet gekomen. Rihanna krijgt een boel kritiek te verduren, omdat Chris Brown haar tijdens hun vorige romance aan gort heeft geslagen. Die mishandeling heeft ze hem nu dus duidelijk vergeven.

Eigen geluk

In het muziektijdschrift Rolling Stone vertelt Rihanna over de relatie die nieuw leven in is geblazen. De zangeres zegt dat het haar niet uitmaakt wat iedereen van haar hereniging met Chris Brown vindt. “Ik vind mijn eigen geluk belangrijker. Ik wil dat niemands mening mij in de weg staat,” vertelt de Barbadiaanse uit.

Geen discussie

Behalve de vele uitjes van Chris en Rihanna, staken de twee ook op de social media hun hereniging niet onder stoelen of banken. Voor de buitenwereld lijkt de relatie verre van rooskleurig, maar dat ontkracht de zangeres. Volgens Rihanna is het nu allemaal anders dan in 2009, toen Chris Brown haar in elkaar sloeg. “Het is nu heel anders. We hebben geen discussies meer en we praten over dingen. We weten precies wat we aan elkaar hebben en dat willen we niet meer kwijt.”

Ander persoon

Rihanna zegt dat ze een ander persoon is geworden. “Als het een vergissing blijkt te zijn, is het mijn eigen vergissing.” De 24-jarige Rihanna was naar eigen zeggen jarenlang ‘boos en gekweld.’ “Nu leef ik mijn eigen leven en neem ik de gevolgen op me. Ik kan het aan.” De zangeres denkt dat het niet nog eens mis zal lopen tussen haar en Chris Brown. “Chris heeft niet meer de luxe om het weer te verpesten. Dat is geen optie.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021