Excite

Rihanna en Chris Brown weer samen?

Volgens de Britse krant The Sun staat Rihanna en haar ex Chris Brown op het punt om weer een setje te vormen. Er was al een tijd sprake van een mogelijke verzoening, maar Chris Brown had een relatie met fotomodel Karrueche Tran. Die romance liep ten einde toen Chris Brown en Rihanna zoenend werden betrapt in een nachtclub. De zangeres uit Barbados legt momenteel de laatste hand aan haar nieuwe album Unapologetic, waarna ze weer volop tijd heeft voor haar liefdesleven. The Sun verwacht dan ook na de release van Rihanna’s nieuwe album een bevestiging te krijgen van de relatie tussen de twee geliefden.

Twee vrouwen

Chris Brown ging na zijn zoen met RIhanna nog publiekelijk in op zijn misstap, door een videoboodschap op te nemen waarin hij bekende van zowel Karrueche als RIhanna te houden. Kennelijk heeft de rapper n toch een beslissing genomen. Zijn favoriet blijkt dus toch zijn ex Rihanna te zijn.

Jay Z

Rapper Jay Z heeft inmiddels bekend gemaakt dat hij Chris Brown “kapot zal maken” als Brown Rihanna zowel “lichamelijk als geestelijk” weer pijn zou doen. Volgens een bron dreigde Jay Z de carrière van Chris Brown te verwoesten als hij zijn belofte zou breken. Voor Chris Brown staat er dus nogal wat op het spel.

In elkaar geslagen

In 2009 strandde de relatie tussen Rihanna en Chris Brown, nadat bekend werd dat de rapper Rihanna in elkaar sloeg. Brown kreeg onder meer een taakstraf en een contactverbod opgelegd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021