Excite

Rihanna en Chris Brown zoenen weer

Het begint er steeds meer op te lijken dat Rihanna weer terug is bij haar ex met losse handjes Chris Brown. De 24-jarige zangeres plaatste onlangs foto’s op haar Twitter, waarop ze te zoenend en knuffelend te zien is met Chris Brown na afloop van een concert in Frankfurt. Rihanna schreef bij het intieme kiekje dat ze Chris niet langer kon missen. “Ik wil niet weg. Je was geweldig vanavond schatje,” schreef Rihanna bij de foto.

Aanwijzing

De foto is aan aanwijzing dat Rihanna en Chris Brown weer closer worden, nadat ze in 2009 uit elkaar gingen. Eerder plaatste Rihanna al een foto op het internet van Chris Brown zonder shirt op een bed, en een foto van hun bij elkaar passende Rolex-horloges. Rihanna en Chris Brown willen tot nu toe hun relatie niet bevestigen. De supersterren houden vol dat ze niet meer dan vrienden zijn.

Steunen

Rihanna is momenteel met Chris Brown mee op wereldtournee, om zo haar vriend te steunen. “Rihanna hield zich tijdens het concert op de achtergrond,” meldt een bron aan de Britse tabloid The Sun. “Ze weet dat hij het druk heeft en daar kan ze uitstekend mee leven.”

Vakantie

Eerder gingen Rihanna en Chris Brown ook al samen op vakantie naar Barbados, het geboorteland van Rihanna. Volgens The Sun hoopt Rihanna dat ze haar vrienden en familie kan overtuigen dat Chris echt een goede jongen is. “Hoewel niemand het kan begrijpen, is zij ervan overtuigd dat Chris de liefde van haar leven is en dat hun liefde is voorbestemd,” zegt een bron. Chris Brown mishandelde Rihanna in 2009, waarna het stel uit elkaar ging .

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020