Excite

Rihanna in de houdgreep

Artiesten vinden het vaak erg leuk als ze enthousiaste fans hebben. Maar een fan van Rihanna maakte het wel erg bont door de zangeres het publiek in te slepen. Alleen met hulp van haar achtergronddanseressen kon Rihanna ontzet worden.

Rihanna zong vanochtend haar hit S&M bij het Toyota Today Concert. Deel van de act was dat ze over een gangpad tussen het publiek naar het podium moest lopen. Ze had echter niet gerekend op de onbekende man, die haar plotseling in een houdgreep nam en achterwaarts het publiek in sleepte. Gelukkig waren de danseressen van de van oorsprong van Barbados afkomstige Rihanna alert, waardoor ze hun werkgeefster uit de klauwen van de doorgedraaide fan konden bevrijden.

Je kunt van Rihanna zeggen wat je wil, maar niet dat ze niet bevlogen is. De 23-jarige maakte het concert namelijk gewoon af, ondanks haar beangstigende ervaring.

Het is nu eens een keer niet Rihanna zelf die voor ophef zorgt. Eerder kwam de zangeres namelijk in het nieuws omdat ze nogal wat pikante uitspraken had gedaan en zelfs bij een vrouwelijk model in bed was beland. Ook trad ze een aantal keer op in niemendalletjes, wat door de conservatieve Amerikanen niet erg op prijs werd gesteld.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021