Excite

Rihanna maakt Adele ‘beetje lesbisch’

Zangeres Adele is helemaal betoverd door Rihanna. In een Brits roddelbad heeft de zangeres aangegeven dat ze graag seks met haar zou willen hebben en dat Rihanna er zelfs voor zorgde dat ze zich ‘een beetje lesbisch’ voelde. Mocht Rihanna haar een voorstel doen, dan zou ze daar zeker op ingaan.

Adele zag Rihanna voor het eerst toen ze optrad in de show X Factor van Simon Cowell. Daar had de zangeres een krijtstreepbroek aan, die ze vervolgens uittrok. Volgens Adele waren toen haar ‘prachtige dijen’ te zien en werd Adele op slag een beetje lesbisch.

Naast Rihanna heeft Adele overigens helemaal geen belangstelling voor vrouwen; ze valt nog steeds op mannen en is dan ook helemaal niet blij met haar huidige status als single vrouw. Ze noemt het vrijgezel zijn deprimerend en zegt dat het haar niet zoveel uitmaakt dat mannen haar soms teleurstellen en pijn doen; dat is altijd nog beter dan single zijn.

Cheryl Cole liet eerder ook al weten dat ze erg gecharmeerd was van Rihanna en noemde de – op dit moment – roodharige zangeres haar ‘girl crush’. Eerder noemde Cole haar ook al de mooiste vrouw die ze ooit gezien had.

Afbeelding: Flickr account CHRISTOPHER MACSURAK

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021