Excite

Rihanna met spoed naar ziekenhuis

De Amerikaanse zangeres Rihanna is maandagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit gebeurde na een optreden in een uitverkochte zaal in Zürich. Wat precies de reden was van de plotselinge opname, is nog niet bekend.

Rihanna werd direct na haar optreden in een auto met geblindeerde ruiten naar het ziekenhuis afgevoerd. Drie uur later mocht ze weer naar haar hotelkamer toe en de avond erna was ze gewoon aanwezig bij een gepland optreden in Frankrijk.

Het ziekenhuis in Zürich heeft wel bevestigd dat de zangeres even opgenomen is geweest, maar gaf aan geen details te verstrekken over patiënten. De privé-kliniek wist wel te melden dat Rihanna de eerste hulp bezocht had.

Rihanna tourt op dit moment door Europa. Afgelopen weekend bezocht ze Nederland en België. Tijdens haar tournee promoot ze haar album Rated R., dat ondanks de massale belangstelling én het medeleven in verband met haar mishandeling door Chris Brown, niet zo goed scoort als gehoopt. Wel staat ze nu met Rude Boy in de hitparades.

Afbeelding: Flickr account MiKeARB

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020