Excite

Rihanna middelpunt tatoeagerel

De afgelopen tijd was Rihanna vooral in het nieuws vanwege haar ex-vriendje Chris Brown, die de zangeres in elkaar zou hebben geslagen en hiervoor voor de rechter moest komen. Nu staat Rihanna weer in de spotlights, maar wederom niet vanwege haar muziek!

Deze keer gaat het om het illegaal plaatsen van tatoeages. Toen de zangeres door drie fans in een tatoeageshop gevraagd werd om haar eigen symbooltje – een paraplu, verwijzend naar haar eerste grote hit ‘Umbrella’ – op de fans te zetten, aarzelde ze geen moment en nam ze direct het tatoeagegereedschap ter hand.

Voor Rihanna zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld dat de fans geen onbekenden van haar waren. In de eerste instantie vroeg alleen haar eigen vaste tatoeëerder naar het parapluutje. Toen twee de andere medewerkers van tattooshop Upper Side Ink hiervan hoorden, wilden zij er ook eentje.

Mocht één van de medewerkers van de tattooshop nu alsnog een klacht tegen de zangeres indienen, dan zal ze minimaal 1300 euro boete moeten betalen. In New York mogen namelijk alleen tatoeëerders met een officiële vergunning tatoeages zetten. Bewijslast is er in ieder geval genoeg: een aantal paparazzi zagen de zangeres aan het werk en hebben dit vastgelegd op de gevoelige plaat.

Rihanna is in het geheel niet onbekend met (het zetten van) tatoeages: zelf heeft de zangeres op haar lichaam verschillende tatoeages geplaatst, waaronder een grote opvallende sterrenregen op haar nek en rug. En aan wie doet dit ons denken?

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018