Excite

Rihanna naakt voor Nivea

Rihanna is een baas. De 23-jarige zangeres doet er alles aan om het overgrote deel van de mannelijke wereldbevolking zo veel mogelijk naar de zin te maken. Als ze niet schaars gekleed op televisie te zien is in videoclips, dan kronkelt ze wel in haar kruis grijpend in een niemendalletje over het podium. Ook wordt Rihanna het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Nivea. En zoals het een echte baas betaamt, doet ze dat naakt.

De donkere schone zal te zien zijn op posters die het honderdjarig bestaan van het merk Nivea bewieroken. De officiële start van de campagne is in mei, tegelijk met het begin van Rihanna’s nieuwe ‘Loud’ tour, die gesponsord wordt door Nivea.

Nivea bestuurslid Markus Pinger is tevreden over de samenwerking: "We zijn heel blij met de steun van Rihanna bij het vieren van ons honderdjarig bestaan en bij het bouwen van een nieuwe generatie fans."

Overigens is het niet de eerste keer dat het grote publiek Rihanna naakt kan bewonderen. In mei 2009 kwamen er naaktfoto’s van de zangeres bovendrijven die ze zelf had genomen met haar telefoon.

Afbeelding: Flickr, gebruiker avrilllllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020