Excite

Rihanna op bezoek bij Ashton Kutcher

Er waren twijfels of Rihanna wel echt over haar ex Chris Brown heen was, maar die roddels kunnen vanaf vandaag definitief de kop worden ingedrukt. Rihanna heeft namelijk de nacht bij acteur Ashton Kutcher doorgebracht. De zangeres werd gisteravond gesignaleerd bij het huis van Kutcher in Los Angeles, waarbij ze pas om 4 uur in de ochtend de woning verliet. Dat melden de Britse tabloids The Sun en de Daily Mail vandaag.

Rihanna en Ashton Kutcher beide single

Dat de vonk juist nu zou overspringen is niet raar. De acteur en zangeres zijn immers allebei single en het lenteweer slaat ook toe in de bergen van Hollywood. Rihanna gaf overigens al eerder toe weer open te staan voor nieuwe liefde. Misschien heeft ze die dit keer bij Ashton Kutcher gevonden?

Rihanna en Ashton zoeken steun

De belangrijkste reden voor de nieuwe vriendschap tussen Rihanna en Kutcher zou zijn dat de nieuwe singles steun zoeken bij elkaar uit liefdesverdriet. Ashton Kutcher scheidde vorig jaar na een relatie van 8 jaar van zijn ex-vrouw Demi Moore, waarbij Moore in een diep dal viel. Zangeres Rihanna verliet haar ex Chris Brown enkele jaren geleden toen hij haar in elkaar had geslagen. Hoewel gespeculeerd wordt dat Rihanna nog niet over Brown heen is, lijkt een nieuwe relatie onmogelijk te zijn. Chris Brown heeft inmiddels al enige tijd een nieuwe vriendin en is niet van plan haar te verlaten voor de sexy zangeres.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020