Excite

Rihanna te druk en saai voor een relatie

  • © Getty Images
Superster Rihanna heeft de mannen voor het uitkiezen. Toch is ze blij dat ze even vrijgezel is. De 27-jarige zangeres is zo druk bezig met haar carrière, dat ze blij is als ze af en toe ook even lekker thuis op de bank kan zitten. Rihanna zingt niet alleen, maar leende onlangs bijvoorbeeld ook haar stem uit voor de animatiefilm Home.

De laatste tijd wordt de zangeres nogal eens gekoppeld aan Leonardo DiCaprio. Ze zou een relatie hebben met deze acteur. Ze geeft echter aan dat mensen beter maar niets kunnen geloven van wat er in de roddelbladen staat. Eerder had Rihanna relaties met Chris Brown - die haar al eens in elkaar heeft geslagen -, Drake en bastketballer Matt Kemp. Op het moment is ze naar eigen zeggen echter weer vrijgezel.

Als haar tijdens een interview gevraagd wordt of ze weer aan het daten is, antwoordt ze dat ze op het moment geen tijd heeft voor een vriendin. En mocht er toch een man zijn die zich aandient, dan moet die zich vooral niet af laten schrikken door haar agenda, maar juist door hoe ze thuis is. Rihanna blijkt namelijk thuis heel saai te zijn en weinig anders te doen dan op de bank liggen en tv kijken. Ze is dan helemaal niet vergelijkbaar met de persoon die ze is als ze op tournee, is, wanneer ze het liefst zoveel mogelijk van de wereld wil zien.

Dat leven is echter ook ontzettend vermoeiend, vandaar dat ze thuis graag van de gelegenheid gebruik maakt om lekker uit te puffen. De lange dagen, intensieve optredens, het slaaptekort en natuurlijk de heimwee zorgen ervoor dat ze zich vaak eenzaam voelt. Aangezien een tournee vaak minimaal een jaar duurt, hakt dat er behoorlijk in. Dat is ze na enige tijd meestal ook meer dan zat. En op zo'n moment zou een leuke vriend misschien wél wat afleiding brengen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020