Excite

Rihanna volgend jaar in GelreDome

Rihanna zal volgend jaar ook in Europa haar nieuwe album ‘Loud’ promoten. Ze bezoekt met ‘The Loud Tour 2011’ verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Op 9 november staat ze in het GelreDome in Arnhem.

De voorverkoop voor dit spectaculaire concert begint al op vrijdag 17 december om 10.00 ’s morgens. Tijdens het concert worden natuurlijk vooral nummers gezonden van Loud, het vijfde album van de zangeres die oorspronkelijk van Barbedos komt. Dit zijn onder meer de hits ‘Only Girl (in the world)’ en ‘Hate That I Love You So’. Daarnaast zullen natuurlijk ook haar oudere hits de revue passeren, denk bijvoorbeeld aan Umbrella, Disturbia en Shut Up and Drive.

Rihanna zelf heeft er zin in. Volgens haar wordt deze tour groter dan al haar voorgaande tours. Dit voorspelt nogal wat, want ook haar vorige tour, ‘Rated R’ wist volle zaken te trekken en was een van de grootste spektakels die fans ooit hadden meegemaakt.

Dit geeft wel weer aan dat Rihanna helemaal terug is. Niet alleen heeft ze inmiddels drie Grammy’s op haar naam staan en is ze nog voor vier ander Grammy’s genomineerd, ze is ook weer helemaal gelukkig in de liefde. Dat is te merken aan haar muziek; na de mishandeling door haar toenmalige vriend Chris Brown, trok Rihanna zich even terug uit de muziekwereld. Gelukkig was dat van korte duur en kunnen we nu weer genieten van de hits van deze talentvolle zangeres.

Afbeelding: Flickr, gebruiker gamerscore

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020