Excite

Rihanna wil alleen grootgeschapen mannen

Na het debacle met Chris Brown is Rihanna weer op mannenjacht. Gelukkig en vrijgezel, zo omschrijft ze zichzelf. De klappen die ze van Chris Brown heeft gehad, zijn verleden tijd. Rihanna wil weer een man die lief voor haar is. Maar ze stelt meer eisen. Lief alleen is niet genoeg. De man moet ook beschikken over de nodige omvang. En dan hebben we het niet over de grootte van zijn biceps!

Rihanna is vrij duidelijk over haar wensen betreffende het mannelijk geslachtsdeel: 'Hij moet goed zijn in bed, en size matters. Innerlijke schoonheid telt natuurlijk ook, maar zonder een leuk speeltje is het niet de moeite.' Kijk, dat is een vrouw die er eerlijk voor uitkomt. Mannen met een te kleine jongeheer hoeven dan ook geen moeite te doen om Rihanna in bed te krijgen.

Een grote vlam van de zangeres is op dit moment Jesse Williams. Deze man speelt een rol in Grey's Anatomy en kreeg vanwege zijn looks ook een bijrol in een videoclip van Rihanna. Blijkbaar is hij voorzien van groot materiaal, want Rihanna is helemaal weg van Jesse Williams. Ze vindt hem een enorm lekkertje en doet dan ook haar best om hem voor haar te winnen. Wij denken dat dit weinig moeite zal kosten.

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020