Excite

Rihanna zoent met nieuwe lover

Rihanna is helemaal over Chris Brown heen, zo blijkt wel uit foto’s die vandaag zijn opgedoken. Op deze foto’s kunnen we zien dat de zangeres hartstochtelijk gezoend wordt door haar nieuwe vriend, baseball ster Matt Kemp. De twee zijn op het moment samen op vakantie in Mexico.

Tijdens haar nieuwjaarsoptreden in Dubai had het er al alle schijn van dat de twee een setje vormden, maar deze foto’s bevestigen dat helemaal. Beide sterren lachen volop en hebben alleen oog voor elkaar.

Bijna een jaar geleden kwam er een einde aan de laatste lange relatie van Rihanna. Zij was tot die tijd samen met Chris Brown, maar verbrak die relatie toen hij haar zo erg in elkaar sloeg, dat ze bijna bewusteloos was. Dit gebeurde op de avond van de pre-Grammy viering. Brown moest na dit incident voor de rechter komen. Hij werd veroordeeld tot het betalen van een boete en taakstraf en moest uit de buurt van Rihanna blijven. Later leek het erop dat de twee het toch nog gingen proberen, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Sinds die tijd is Rihanna al aan een aantal mannen gekoppeld, waaronder Tristan Wilds, Justin Timberlake en de rapper Drake. In alle gevallen hield Rihanna zelf echter vol dat ze geen relatie had en dat ze daar na Chris Brown nog helemaal niet aan toe was.

Met Matt Kemp in haar leven denkt de beauty hier in ieder geval heel anders over; ze zijn verliefd en nu mag iedereen het zien!

Afbeelding: Flickr account MiKeARB

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020