Excite

Rijdt Jeremy Clarkson scheve schaats?

Jeremy Clarkson, vooral beroemd dankzij zijn werk als presentator van het programma Top Gear, zou vreemdgaan. Hij zou zijn vrouw bedriegen met een collega en hun 18-jarige huwelijk daarmee op het spel zetten.

Op dit moment is de presentator op tournee met zijn programma. Naar verluid heeft een onbekende blonde vrouw al meerdere keren de nacht met hem – of tenminste in zijn hotelkamer – doorgebracht. Zijn vrouw Frances is het zeker niet, want die is op het moment gewoon thuis in Groot-Brittanië.

Volgens de Britse roddelpers zou de nieuwe vlam van Clarkson een van zijn naaste collega’s zijn en zouden de andere werknemers van Top Gear precies weten wat er aan de hand is. De twee zouden hun affectie voor elkaar niet verbergen en al eens gezoend hebben in aanwezigheid van de andere leden van het team. Ook zou iedereen ze apart van elkaar naar dezelfde hotelkamer hebben zien vertrekken.

Als daadwerkelijk blijkt dat Clarkson vreemdgaat, dan kan dit grote gevolgen hebben voor zijn carrière. In het verleden heeft hij zich namelijk nogal eens fel uitgelaten over mannen die vreemdgaan. Bovendien zal hij waarschijnlijk niet kunnen rekenen op een manager die alles goed praat; zijn manager is namelijk zijn huidige vrouw.

Clarkson heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Afbeelding: Flickr account tonylanciabeta

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020