Excite

Rita Verdonk gaat schrijven voor Gay.nl

Rita Verdonk wordt columnist voor Gay.nl en zal maandelijks haar visie geven op de Nederlandse gay scene. Voor de politica is dat geen onbekend terrein, want ze is regelmatig te gast bij verschillende evenementen die voor of door de homogemeenschap georganiseerd worden.

Zo zagen we Rita eerder al bij de Amsterdamse Gay Pride en Roze Zaterdag. Niet alleen Rita’s persoonlijke voorkeuren zijn duidelijk, ook haar partij voelt zich verbonden met de gemeenschap. Trots op Nederland vindt dat homo’s en hetero’s gelijk zijn en dat we niet bang moeten zijn om voor die gelijkheid te vechten. Die gelijkheid staat immers in de grondwet verwoord en zou dus helemaal niet in twijfel moeten worden getrokken.

Het is het afgelopen jaar wat stil geweest rond Rita, maar dat komt omdat ze druk bezig is geweest met het opzetten van een goede, sterke organisatie rondom de partij. Ook is ze onlangs haar eigen bedrijf gestart, waarmee ze gaat adviseren, coachen en lezingen geven. Ze doet dit om zo snel mogelijk weer in haar eigen onderhoud te kunnen voorzien, want het was niet haar bedoeling om in de wachtgeldregeling terecht te komen.

Met haar nieuwe bedrijf wil Rita andere ondernemingen helpen die gefrustreerd raken door de overheid. Ze geeft aan dat ze voor hen een gids zou kunnen zijn.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018