Excite

'Rob Kardashian opgenomen in afkickkliniek'

  • © Getty Images
Rob Kardashian heeft zich naar verluid op laten nemen in een afkickkliniek in Florida. Het gaat om een afgesloten kliniek, waar het niet toegestaan is mobiele telefoons te gebruiken of bezoekers te ontvangen. De jongere broer van Kourtney, Kim en Khloe Kardashian zou zich hebben aangemeld voor anderhalve maand. Met zijn opname hoopt hij zich goed af te kunnen sluiten voor het mediacircus rondom zijn familie.

Tot een jaar geleden was de 28-jarige jongste Kardashian-telg nog regelmatig te zien in de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Toen bleek al dat hij regelmatig moeite had met het openbare leven dat zijn zussen leiden én met het feit dat hij toch veelal gezien werd als de minst succesvolle telg van de familie. Vooral met zus Kim leverde dat de nodige aanvaringen op.

Vanaf het moment dat Rob besloot om op 14 mei 2014 niet aanwezig te zijn op de bruiloft van Kim, die trouwde met Kanye West, wordt hij nog maar weinig in het openbaar gezien. Zijn zussen en moeder Kris hebben in Keeping Up With The Kardashians wel gesproken over zijn gewichtstoename en depressie. Kim gaf onlangs in een interview aan dat ze niet dacht dat deze veroorzaakt werd door de roem van de familie.

Zij meent dat Rob het vooral moeilijk heeft gehad met de dood van hun vader en de scheiding van Khloe en Lamar Odom. Hij kon het altijd goed met Lamar vinden en heeft zelfs een tijd bij Khloe en Lamar in huis gewoond. Daarnaast hakte Rob's breuk met Rita Ora er behoorlijk hard in. Zijn familie heeft regelmatig interventies proberen te organiseren, maar daar moest Rob niets van weten. Nu lijkt hij echter wel gemotiveerd te zijn om zelf in actie te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021