Excite

Robben grijpt teamgenoot naar de keel

Arjen Robben is weer helemaal terug van zijn blessure. De snelle buitenspeler maakte een doelpunt voor zijn club Bayern München, maar was ook betrokken bij een vreemd incident. Na het laatste fluitsignaal had Robben een woordenwisseling met ploeggenoot Thomas Müller. Helaas bleef het niet bij woorden.

Op onderstaande afbeeldingen is goed te zien dat de Groninger zijn ploeggenoot bij de keel grijpt. Vervolgens lijkt Robben de jonge Duitser een tik in het gezicht te geven. Opvallend genoeg won Bayern München mede dankzij het doelpunt van Robben met 3-1 van Werder Bremen. De aanwezige journalisten vroegen dus om uitleg.

En die kregen ze. Müller zou met armgebaren zijn ongenoegen hebben laten blijken toen Arjen Robben de bal niet naar hem afspeelde maar voor eigen succes ging. 'Een discussie op het veld is goed,' zei de 52-voudig international van Oranje, 'maar je moet niet met die gebaren aankomen, dat haat ik.' En dus ging Robben verhaal halen bij Müller. Ploeggenoten moesten de kemphanen uit elkaar halen.

Thomas Müller vond het niet nodig om op het voorval te reageren. Coach Louis van Gaal zei dat hij het opstootje niet heeft gezien, maar had wel een mening: 'In het algemeen vind ik het goed als de spelers elkaar wijzen op hun verantwoordelijkheden en betere communicatie met elkaar. Dat moet echter wel gebeuren met onderling respect.' Het is voor Robben te hopen dat dit verhaal geen staartje krijgt.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020