Excite

Robbie Williams doet voor de grap een aanzoek

Robbie Williams deed ondanks spontaan een huwelijksaanzoek aan Ayda Field. Het was al langer bekend dat de twee elkaar erg lief vonden, maar dit was wel heel erg lief van Williams. De popzanger deed het aanzoek live op de radio. Erg romantisch allemaal, maar hoe echt was het aanzoek? Direct na de uitzending gingen de geruchten over een grap de hele wereld over.

De manager van Robbie Williams heeft ontkend dat er sprake zou zijn van een verloving tussen de voormalige zanger van Take That en Ayda Field. Maar de moeder van Robbie verkondigde onmiddellijk dat er wel een verloving was. Dit soort tegenstrijdige berichten zorgde voor een hoop onrust in de wereld van de showbiz. Zou het voormalige rebelse popidool nu wel of niet in het huwelijksbootje stappen?

Robbie Williams gaf uiteindelijk zelf antwoord. Op zijn website heeft hij een bericht geplaatst met de titel 'Robbie en Ayda: zijn ze het wel of zijn ze het niet?'. Er volgt wat geneuzel over alles of niets, maar dan de verlossende woorden: 'Hoi iedereen. We zijn niet verloofd. x Rob'. Dat hebben we dan maar te geloven. Het geeft in ieder geval nog een sprankje hoop aan al de vrouwelijke fans van Robbie Williams.

Afbeelding: Flickr, gwelt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020