Excite

Robbie Williams en Wesley Sneijder gaan op de knieën

Het is blijkbaar weer het seizoen voor celebrity huwelijken! Altijd leuk, gezellig en tijd voor een paar hete roddels. Want hoe zouden die prachtige mannen toch hun schitterende babes ten huwelijk vragen? Voorlopig zijn wij al blij met het goede nieuws dat ze hun vriendin ten huwelijk vragen, en laten we het 'hoe' nog even achterwege. Robbie Williams vroeg een week voor oudjaar zijn vriendin Ayda Field ten huwelijk. Wesley Sneijder ging in Dubai op zijn knieën voor Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen waren met oud en nieuw naar Dubai gegaan. De voetballer had een vliegtuig gehuurd en vloog met vrienden en familie naar het oliestaatje. Ook dat is gezelligheid. In Dubai vroeg Wesley Sneijder, waarschijnlijk zeer romantisch, zijn vriendin ten huwelijk. Zo blijkt 2009 een perfect jaar geworden te zijn voor het tweetal, maar wordt 2010 nog beter! Wanneer Wesley Sneijder en Yolanthe in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

Ook Robbie Williams heeft de vraag gesteld en aan de knoepert van een ring om haar vinger te zien, heeft Ayda Field ja gezegd. Eerder in 2009 deed de zanger al voor de grap via de radio een huwelijksaanzoek, maar dat bleek niet waar te zijn. Een week voor oudjaar heeft Robbie Williams het dan ook nog eens dunnetjes overgedaan. Op de juiste manier, want de diamanten ring om de vinger van Ayda Field toont aan dat ze uit de grond van haar hart ja heeft gezegd.

Afbeelding: Flickr, makelessnoise

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020