Excite

Robbie Williams gaat samenwonen met schoonmoeder

Na Belgen en blondjes worden de meeste grappen ongetwijfeld gemaakt over schoonmoeders. Wat te denken geeft als je schoonmoeder blond is en uit België komt. Wereldwijd staan schoonmoeders er om bekend akelig te zijn en zeer bemoeizuchtig. Niet zo vreemd dat schoonmoedergrappen universeel zijn, omdat zoveel mannen wereldwijd last hebben van de mamsie van hun ega. Robbie Williams heeft schijt aan schoonmoedergrappen. Hij is zo verliefd op zijn vriendin Ayda Fields en vindt haar moeder Gwen zo leuk, dat hij heeft voorgesteld dat ze bij het stel komt wonen.

Robbie Williams, momenteel hard bezig met een soort van comeback, zal door veel mannen gek worden verklaard. Wie haalt zijn schoonmoeder nu in huis, bewust, om er te komen wonen? Misschien heeft de zanger een tik gekregen van de Mexicaanse Griep, die hij volgens geruchten had opgelopen. Hoe dan ook, het blijft een feit dat de moeder van Ayda Fields bij het tweetal in huis komt wonen. Gwen en Robbie zijn gek van elkaar geworden tijdens het pokeren en Williams laat haar regelmatig overvliegen vanuit Amerika. Waarom moeilijk doen als je haar ook gewoon kan laten intrekken, natuurlijk...

Omdat het optrekje van Robbie en Ayda belachelijk groot is, krijgt Gwen haar privévertrekken. Verder kunnen de Amerikaanse moeder en dochter zich vermaken met tennisvelden en een zwembad, of het prachtige Engelse landschap. Dat zal ook wel nodig zijn, want Robbie Williams krijgt het druk met het promoten van zijn album 'Reality Killed The Video Star'. Mocht het ooit uitgaan tussen Robbie en Ayda, dan zal ook schoonmama Gwen even flink moeten slikken.

Afbeelding: Flickr, hobbs_luton

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021