Excite

Robbie Williams gaat toch weer solo

Acht maanden na de terugkeer van Robbie Williams bij Take That heeft de zanger alweer een doorstart van zijn solo-carrière gepland. Zodra de tour van de boyband voorbij is, gaat de Engelse zanger naar verluidt in zijn eentje aan de slag bij hetzelfde label als Take That: Universal Records.

Volgens een bron dichtbij Robbie Williams betekent dat niet dat de zanger zich niet voor honderd procent zal inzetten bij Take That: "Robbie is heel erg toegewijd aan het Take That-project en kan niet wachten tot hij met de jongens op tour gaat. Maar hij heeft nooit gezegd dat hij zou stoppen met het opnemen van zijn eigen muziek," aldus de bron tegen News of the World.

Robbie Williams maakt geen haast met het uitzoeken van een label, omdat hij voorlopig nog wel aan het touren is met de boyband. Maar het gerucht gaat dat de zanger zo onder de indruk was van de manier waarop Universal de reünie van Take That heeft geregeld, dat hij bij hetzelfde label zijn solo-carrière zal voortzetten.

Wat hij dan zou gaan verdienen is niet bekend. Dat hij er goed van zal kunnen leven mag duidelijk zijn. In 2002 tekende Robbie Williams voor ruim 90 miljoen euro bij EMI. Negen jaar later staat werkelijk elk label voor de Engelsman in de rij en zullen ze hem de hoogste bedragen in het vooruitzicht stellen om zo de handtekening van Robbie te winnen. Voorlopig heeft Universal dus de beste papieren, maar de tour van Take That duurt nog even...

Afbeelding: Flickr, gebruiker jeaneeem

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018