Excite

Robbie Williams terug bij Take That

Nu het met zijn solocarrière niet zo’n vaart meer loopt, heeft Robbie Williams toch maar besloten om zich weer bij zijn oude bandmaatjes te voegen. Na vijftien jaar heeft Take That weer een album opgenomen in de originele samenstelling. Het album moet later dit jaar uitkomen.

Verwacht wordt dat het album onder meer gepromoot zal worden door middel van een mooie tournee, waarbij ook Robbie Williams weer op het podium zal gaan staan. In de eerste instantie zou zijn terugkeer in de groep voor een jaar zijn, maar gezien de grote bedragen die men verwacht binnen te halen, kan het best zijn dat ook Robbie eieren voor zijn geld kiest en toch wat langer blijft. Naar verwachting zal deze reünie de vijf bandleden per persoon namelijk al tien miljoen pond opleveren.

Robbie was in ieder geval erg enthousiast over zijn terugkeer, want hij noemde het samenzijn ‘thuiskomen’. Ook zijn beste vriendje in de band, Mark Owen, vond het erg leuk. Hij gaf aan dat het zoiets was waarvan hij dacht dat het nooit zou gebeuren. Nu ze met z’n vijven wel echt weer aan het opnemen zijn, lijkt het wel of er een droom uitkomt.

In 1995 ging Take That uit elkaar en streefden alle bandleden – met wisselend succes – een solocarrière na. Robbie deed dit het best van allemaal en daarom weigerde hij lange tijd een reünie. Nu zijn carrière wat in het slop zit en de overige vier leden samen al een aantal grote hits scoorden, is hij dan toch overstag gegaan.

Afbeelding: Flickr account gwelt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020